Little Known Facts About نیلینگ.
Little Known Facts About نیلینگ.
Blog Article
میلگردهای معمولا داخل گمانه هایی که در دیواره خاکی قرار می گیرند که به منظور جلوگیری از خوردگی میلگرد ها و انتقال مناسبتر نیروها بین خاک و میلگرد توسط دوغاب سیمان پر می شوند. روش نیلینگ یک مقطعع مسلح پایدار ایجاد می کند که توانایی نگهداری خاک پشت خود را دارند.
قبل از اجرای نیلینگ باید آزمایشهای خاک برای تعیین نوع خاک، ظرفیت باربری و لایههای خاک زیرین توسط گمانهزنی انجام شود.
روش نیلینگ، بسیار شبیه به تکنیک انکراژ بوده که یکی از مدلهای پایدارسازی گود و شیبها در پروژههای عمرانی محسوب شده و یکی از روشهای مؤثر در افزایش توان و مقاومت خاک در عملیات ساختوساز است.
ممنون از محبتتون. این مورد طراحی است و در حوزه کاری ما نیست که راهنمایی تون کنیم.
تزریق دوغاب سیمان یک روش پایدارسازی گود و بهسازی خاک است که با استفاده از دستگاهی به همین نام، انجام میشود. این ابزار مسئولیت انتقال دوغاب را در عملیات نیلینگ بر عهده دارد.
سپس لیفت های بعدی تا تراز نهایی بهصورت مرحلهای و به نوبت اجرا خواهد شد.
با توجه به ویژگیهای منحصر به فرد هر گود و وجود عدم قطعیت ها و تنوع متعدد در موارد زیر:
ناحیه فعال تمایل به جدا شدن از ناحیه مقاوم را دارد و با اتصال ناحیه فعال به ناحیه مقاوم، می توان مانع از این جداشدگی شد. با این امر، اگر ناحیه فعال بخواهد از ناحیه مقاوم جدا شود باید میخها را از جای خود در آورد؛ لذا باعث تولید نیروی محوری کششی در میخ و تنش برشی از نوع اصطکاکی در دور میخ میگردد.
برترین مرجع آموزش ساختمان سازی و دفترفنی کشور زیر نیلینگ چیست نظر مهندس علی چمن لاله
کنترل روند و روش عملیات اجرایی: ابزار دقیق در عملیاتی همچون تثبیت و اصلاح خاک و پیش بارگذاری، اطلاعاتی را در خصوص روند پیشرفت عملیات نشان می دهد.
در این روش به جای احداث سازه نگهبان، خود سازه اصلی از بالا به پایین اجرا و همزمان گودبرداری انجام می گردد. مراحل اجرایی بطور کلی در شکل نشان داده شده است. این روش با ایجاد تغییراتی در نحوه طراحی و محاسبات سازه و در اختیار داشتن برخی تجهیزات و امکانات خاص، در ساخت ایستگاه های مترو در اروپا به منظور کاهش زمان و هزینه های اجرائی و کاهش اختلال در ترافیک شهری و زندگی مردم به کار گرفته شد و به دلیل مزایای بالای آن در سال های اخیر در پروژه های بزرگ عملا جایگزین روش ساخت سنتی گردیده است.
برخلاف دستگاه دریل واگن، ابزار حفاری راسول به لحاظ ابعاد و وزن بهطور قابلتوجهی کوچکتر و سبکتر است که این امر آن را به یک ابزار مناسب و کارآمد در پروژههای حفاری و عمرانی تبدیل کرده میکند.
پس از انجام حفاری چاهکها، برای افزایش پیوستگی بین خاک و میلگرد (یا کابل)، لازم است دوغاب را تزریق کنیم تا بهطور کامل اطراف میلگردها را فرا گرفته و از خوردگی میلگرد جلوگیری نماید.
از مهم ترین مزایا و علتهای استفاده از روش نیلینگ، میتوان به موارد زیر اشاره کرد: